De Boekenkist

De Boekenkist is de perfecte ruimte voor een 1 op 1 coachingsgesprek, een productieve dag alleen aan het werk of jouw online meetings.

De ruimte heeft zijn naam te danken aan het legendarische verhaal van Hugo de Groot die in de boekenkist wist te ontsnappen uit het nabij gelegen Slot Loevestein.

Blader gerust eens door de alle boeken die je in deze bijzondere ruimte kunt vinden en laat je inspireren door de rijke geschiedenis.

De Vesting

De Vesting is een heerlijke met daglicht gevulde ruimte geschikt voor maximaal 4 personen.

Deze ruimte is vernoemd naar de plek waarin hij zich ook daadwerkelijk bevindt. De ‘mooiste vestingstad van Nederland’.

Kijk in de Vesting eens om je heen en kom van alles te weten over de rijke historie van deze stad. Van tekeningen en schilderijen tot boeken en inspirerende spreuken.

De Smidse

Kom bij elkaar om nieuwe ideeën te smeden in de Smidse. Een comfortabele vergaderzaal van alle gemakken voorzien en met een aangename maximale capaciteit van 7 personen.

De oorsprong van de naam van deze vergaderzaal gaat terug naar de tijd dat dit pand aan de Kwekelstraat ook echt een smederij was.

In de ruimte ontdek je de oorsprong van het mooie pand waarin Connected Rooms gevestigd is. Zie je het gele raampje op de foto? Dat zijn nog de originele ramen uit de voormalige smederij.

Tarieven

Losse verhuur

Per uur  €17,50
Per dagdeel  €65
Per dag  €125

Abonnementen

1 dag  €195
2 dagen  €240
3 dagen  €285
4 dagen  €320
24/7  €450

*alle genoemde bedragen zijn excl. btw.

Losse verhuur

Per uur  €20
Per dagdeel  €75
Per dag  €155

Abonnementen

1 dag  €240
2 dagen  €285
3 dagen  €320
4 dagen  €370
24/7  €550

*alle genoemde bedragen zijn excl. btw.

Losse verhuur

Per uur  €37,50
Per dagdeel  €140
Per dag  €260

*alle genoemde bedragen zijn excl. btw.

Heb je een event van maximaal 35 mensen en wil je ConnectedRooms afhuren? Mail dan naar hallo@connectedgorinchem.nl en ontdek de mogelijkheden.